PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 01/04/2011

Rafa Benítez: "Mourinho és un bon entrenador, però prefereixo el producte nacional"

L'entrenador ha fet aquestes declaracions l'endemà que Onda Cero anunciés els contactes del club blanc amb Rafa Benítez per si Mourinho se'n va

Redacció
1 min
Rafa Benítez en una roda de premsa de l'Inter de Milà.

Barcelona"Mourinho és un bon entrenador, però sóc defensor del producte nacional ... Guardiola, Luis García, Emery, Garrido, Caparrós ...", ha afirmat el tècnic madrileny en una entrevista a 'lainformacion.com'.

Curiosament, aquestes declaracions arriben després que Onda Cero anunciés contactes del Reial Madrid amb Rafa Benítez per substituir a Mourinho si finalment el tècnic portuguès decideix abandonar el vaixell i marxar a final de temporada.

Segons l'emissora, el Madrid hauria firmat un precontracte amb Benítez, que ja havia entrenat a les categories inferiors del club blanc. En cas de que l'entrenador no acabés entrenant el Reial Madrid abans del 31 de maig, el madrileny cobraria dos milions d'euros.

A l'entrevista a 'lainformacion.com', Benítez ha declarat que el portuguès Jose Mourinho, tècnic del Reial Madrid, és un bon entrenador, però que ell prefereix "el producte nacional".

Sobre el seu futur professional l'ex entrenador del Liverpool i l'Inter ha dit: "Estic esperant la possibilitat d'alguna oferta. La meva prioritat és la 'Premier' perquè la meva família està assentada (a Anglaterra)".

En recordar el seu pas pel Liverpool, Benítez diu: "Han estat sis anys aquí i m'han tractat fenomenal", i afegeix que al principi li va costar adaptar-se a Anglaterra, no per no saber parlar anglès.

"No és el mateix parlar anglès de conèixer les expressions o matisos. Una vegada li vaig dir a Steven Gerrard que anés amb compte amb el vent '(wind), però en realitat li vaig dir 'vés amb compte amb el vi' (wine)".

stats