FUTBOL
Esports Futbol 18/05/2019

Kevin-Prince Boateng serà baixa pel partit contra l'Eibar

Amb la baixa del davanter ghanès i la de Luis Suárez, la punta d'atac del Barça queda òrfena

Adrià Fernández
1 min
Kevin-Prince Boateng en el partit d’ahir a Osca.

BarcelonaEl davanter del Barça Kevin-Prince Boateng serà baixa per a l'últim partit de la Lliga contra l'Eibar per unes molèsties al genoll esquerre, i la seva evolució marcarà la seva disponibilitat. Encara és dubte si el '19' del Barça podrà arribar a la final de la Copa del Rei, que es disputarà el dissabte 25 de maig al Wanda Metropolitano contra el València.

Precisament en la jornada que apuntava a titular, a causa de la baixa per lesió de Luis Suárez, el ghanès quedarà fora de la convocatòria. Boateng, doncs, se suma a una llarga llista de baixes del conjunt blaugrana: Ter Stegen, Arthur, Rafinha, Dembélé, Coutinho i Suárez; aquests tres últims de la part davantera. Ernesto Valverde es veurà obligat a reestructurar la davantera per tal de sumar els tres punts contra l'Eibar amb la presència de jugadors del filial.

Boateng va arribar al mercat d'hivern i només ha disputat quatre partits amb la samarreta del Barça: tres de Lliga i un de Copa. En cap d'ells ha aconseguit marcar gol, per tant, encara no s'ha pogut estrenar com a golejador i, depenent de l'evolució del seu genoll, podria abandonar el club sense haver vist porta.

stats