LIGA ADELANTE
Esports Futbol 15/02/2015

Prova de foc per al Sabadell davant el Saragossa en l'estrena de Mandiá

Els arlequinats, amb nou tècnic, reben la visita dels aragonesos (17h, Esport3), que acumulen quatre triomfs seguits

Efe
2 min
Derrota del Sabadell contra el Numància a Los Pajaritos / CESABADELL.CAT

SabadellDesprés de caure a Los Pajaritos, el Sabadell afronta aquest diumenge (17 h, Esport3) contra el Saragossa la primera de les 18 finals que té amb la intenció de retallar els cinc punts que ara mateix separen els catalans de la permanència. En la seva estrena a la banqueta arlequinada, Juan Carlos Mandiá assegura tenir la clau per tirar la situació endavant. Després d'haver dirigit diverses sessions, Mandiá afirma que el seu conjunt "té coses per ser optimistes": "El nostre és un equip ràpid, hàbil i que disposa d'ocasions de gol, i això m'il·lusiona perquè et permet guanyar partits".

Amb Nauzet totalment recuperat de la seva lesió al colze dret, Mandiá haurà de decidir si dóna continuïtat a David de Navas o opta pel porter canari. Benja, baixa davant el Numància, també estarà disponible per rebre els aragonesos. D'altra banda, Antonio Hidalgo i Kiko Olivas es perdran el partit per sanció. Tot i que el Sabadell va presentar un recurs per l'expulsió del central malagueny a Sòria, aquest divendres el Comitè d'Apel·lació ha ratificat la decisió de Competició.

Mentrestant, el Saragossa crescut moralment per l'excel·lent ratxa que travessa, espera fer-la créixer en la seva visita al camp del cuer, però es mostra recelós perquè el considera més rival del que indica la classificació. El conjunt aragonès acumula quatre victòries consecutives que li han servit per instal·lar-se a la sisena plaça de la taula classificatòria, en llocs de promoció d'ascens, cosa que venia perseguint des de fa bastants jornades.

Per a aquest partit el conjunt aragonès compta amb les baixes de Natxo Insa, per sanció, i de Rubén i Jaime per lesió, a les que s'ha unit a última hora la del porter Oscar Whalley per una sobrecàrrega en un genoll. Per contra, ja està recuperat Javi Álamo, que davant l'Osasuna no va poder jugar a causa d'un fort cop en un peu, i Diego Rico, un cop complert un partit de sanció a Pamplona per acumulació d'amonestacions.

Alineacions probables:

Sabadell: De Navas o Nauzet; Cristian, Martí Crespí, Carlos Hernández, Clerc; Yeray; Collantes, Juanjo, Sotan, Marcos; Aníbal.

Saragossa: Bono; Fernández, Mario, Vallejo, Cabrera; Dorca, Basha; Eldin, Ruiz de Galarreta, Pedro; i Borja Bastón.

Àrbitre: Munuera Montero (Col·legi andalús).

Estadi: Nova Creu Alta.

Hora: 17 hores, Esport3.

stats