FUTBOL CATALÀ
Esports Futbol 11/11/2014

Puyol: "Des de fora tot es veu més fàcil"

L'exjugador del Barça ha rebut un premi de part de la Federació Catalana de Futbol per la seva trajectòria esportiva

Martí Molina
1 min
Carles Puyol, abans de la gala / CÈLIA ATSET

BarcelonaCarles Puyol ha estat un dels guardonats a la Gala de les Estrelles del Futbol Català. L'exdefensa del Barça ha rebut el premi a la trajectòria esportiva, després d'haver deixat el futbol aquest estiu. "He estat molt afortunat. Durant 19 anys he pogut fer el que més m'agrada, entrenar i jugar a futbol, i fer-ho al que crec que és el millor club del món", ha comentat.

El que va ser capità del Barça ha rebut un missatge d'agraïment de part dels seus excompanys de vestidor, que han gravat un vídeo per felicitar-lo. Posteriorment, ha dit: "El plaer ha estat meu, de compartir vestidor amb ells. He viscut moments molt bons i també difícils, sobretot els darrers anys, que ens han passat coses molt grosses. Però això ens ha fet més forts".

Actualment, Puyol és adjunt a la direcció esportiva del Barça, parcel·la que ocupa com a titular Andoni Zubizarreta. "Des de fora tot és més fàcil. Per això molta gent critica i pot pensar 'oh! Com ha fallat aquesta passada o acció'. Però els que hem jugat a futbol sabem com és de difícil això", diu l'exfutbolista, que ara es mira els partits des de la llotja del Camp Nou.

stats