Mallorca
Esports Futbol 01/05/2011

El Mallorca vol certificar la permanència al camp d'un Ràcing molt necessitat de punts

Els balears tan sols tenen la baixa del migcampista Sergio Tejera, lesionat en un entrenament, que serà coberta, possiblement, pel japonès Akihito Ienaga

Redacció
1 min
Jonathan de Guzmán celebra el seu gol davant el Saragossa.

SantanderEl Racing de Santander rep aquest diumenge un Mallorca que pràcticament ja ha assegurat la permanència a primera divisió. Tot el contrari dels càntabres, que estan immersos en la lluita per la salvació i necessiten els tres punts per no complicar-se la vida a falta de poques jornades pel final.

El Mallorca de Laudrup té 42 punts i és a un pas de certificar la permanència. Tot i que el tècnic danès ha insistit al llarg de la setmana que la salvació encara no és matemàtica, i per això ha demanat als seus futbolistes la màxima concentració davant un Racing molt necessitat de punts.

Els balears tan sols tenen la baixa del migcampista Sergio Tejera, lesionat en un entrenament, que serà coberta, possiblement, pel japonès Akihito Ienaga.

Després de sumar només un dels nou últims punts que ha disputat, el Racing s'ha quedat sense el matalàs de punts que el separava dels llocs de descens i ara només està a dos punts d'aquesta zona de perill.

La plantilla càntabra tracta d'oblidar la convulsa situació que travessa el Racing en el terreny econòmic, pels reiterats incompliments de pagament del nou propietari del club, l'empresari indi Ahsan Ali Syed, i s'ha conjurat per centrar-se en l'esportiu.

Per aquest partit, Marcelino estudia dues opcions com a possibles recanvis del central Marc Torrejón, que no podrà jugar, ja que ha de complir un partit de sanció per acumulació de targetes. Els del planter Osmar i Álvaro (jugador del Racing B) són els dos defenses que pugnen per aquest lloc i possiblement sigui el futbolista del filial el que acabi debutant amb el primer equip.

stats