Futbol Català
Esports Futbol 29/03/2011

Ramon Gatell, el futbolista 'olímpic' de l'Europa

El jugador suma quatre gols directes de córner en dos anys

àngel Garreta
2 min
Gatell, un 'especialista olímpic'

BarcelonaRamon Gatell, conegut per l'afició europeista com 'el noi de la casa', és tot un expert a pilota aturada. La seva cama esquerra és un autèntic guant en aquest tipus de jugades i, en les darreres temporades, el futbolista format a les categories inferiors de l'Europa s'ha convertit en especialista des del banderí de córner. Durant la present lliga, l'extrem suma ja dos gols olímpics i un total de quatre en la seva trajectòria a Tercera Divisió a les files de l'actual segon classificat del campionat.

Els gols olímpics (aconseguits fent entrar la pilota directament des del córner al fons de la xarxa de la porteria sense tocar en cap jugador propi ni adversari) són difícils de veure amb regularitat en una temporada i encara més dins el mateix club. Els darrers que s'han vist amb la firma de l'Europa han sortit de les botes de Ramon Gatell. Els dos gols que porta l'extrem en la present temporada són tots dos olímpics i, curiosament, contra el mateix rival: el Masnou. Gatell va fer el gol que significava el 2-0 del partit de la primera volta i el 0-1 de diumenge passat.

Des que el futbolista escapulat va pujar del filial europeista i milita a Tercera, ja suma quatre dianes d'aquest estil en dos anys. La primera de les dues anteriors la va aconseguir en el darrer partit de la temporada 08/09, a l'estadi Nou Sardenya, davant el Vilajuïga. La segona, la temporada passada, en un històric partit on Gatell va ser protagonista per partida doble contra La Pobla de Mafumet. El segon gol d'aquell partit, des de mig camp, va ocupar un minut de protagonisme a l'informatiu del migdia a TV3. Enguany el futbolista gracienc ha tingut opcions de sumar alguna diana més d'aquest estil dins les seves estadístiques, donat que porta dos córners directes al travesser i un que anava a gol però que el seu company Segalés, assegurant la diana, va rematar de cap i va canviar la titularitat del gol.

stats