Futbol Català
Esports Futbol 04/02/2011

La Rapitenca, castigada per la Federació

Tancament del Municipal de La Devesa per un partit i sanció a quatre jugadors després dels incidents reflectits a l'acta del Rapitenca-Vic

Redacció
1 min
La Devesa veurà obligada a tancar les seves portes un partit

BarcelonaLa Federació Catalana de Futbol ha tancat per un partit el Municipal de La Devesa de Sant Carles de la Ràpita i ha sancionat Iban Parra, Mario i Espinosa amb tres partits i Sergi Grau amb cinc, tots els jugadors del conjunt blau, un cop interpretada l'acta del col·legiat del partit Rapitenca-Vic. L'àrbitre, Bastida Torres, va escriure a l'acta que Sergi Grau el va insultar i el va escopir i que Hugo, Mario i Parra el van menysprear. En el cas de Parra se suma un partit de sanció per la vermella que va veure sobre el terreny de joc.

L'entrenador de l'equip rapitenc, Santi Palanca, es mostra molt indignat amb la decisiò del comitè. "L'arbitratge va ser desastrós. Va venir a trencar el partit i ho va aconseguir. Si la Federació es mira el vídeo de l'encontre se li caurà la cara de vergonya per la desproporció de les sancions que ens ha posat", afirma contundent Palanca. El club presentarà un recurs a totes les sancions, tant de camp com de jugadors.

stats