ESPANYOL
Esports Futbol 25/01/2011

Baena se sotmetrà dimecres a una ecografia per avaluar l'estat de la seva lesió

En cas que els resultats siguin positius, el migcampista blanc-i-blau podria estar a disposició de Mauricio Pochettino per al partit d'aquest diumenge contra el Getafe

Redacció
1 min
Baena, durant un entrenament a la Ciutat Esportiva.

Sant Adrià de BesósEl migcampista de l'Espanyol, Raúl Baena, se sotmetrà dimecres a una ecografia perquè els metges del club puguin comprovar l'evolució de la seva lesió al recte anterior de la cama esquerra que va patir la setmana passada i que ja li va impedir jugar en l'última jornada contra el Getafe.

En cas que els resultats de les proves siguin positius, el migcampista andalús podria estar a disposició del tècnic, Mauricio Pochettino, per al proper partit contra el Vila-real, el diumenge a Cornellà-El Prat.

Per la seva banda, l'argentí Aldo Duscher es recupera de la forta contusió que va patir al vast extern de la cama dreta i que no li va permetre acabar el partit contra el Getafe. En principi, Duscher podrà jugar contra el Vila-real. El seu compatriota Dani Osvaldo ha començat la primera fase de la recuperació, després que el passat 18 de gener fos operat d'un trencament gairebé complet a l'adductor llarg esquerre de la seva cama.

stats