1a divisió
Esports Futbol 16/02/2011

Raúl Tamudo assegura estar disposat a continuar una temporada més a la Reial Societat

El davanter assegura estar “molt integrat” al vestidor i resta a l'espera que “el club vulgui començar les converses”; encara que "sense pressa" perquè comencin

Redacció
1 min
Raúl Tamudo, davanter de la Reial Societat. REALSOCIEDAD.COM

Sant SebastiàDesprés de marcar dos gols en els tres últims partits i certificar que està en el millor moment de la temporada, el davanter de la Reial Societat, Raúl Tamudo, ha assegurat que “està disposat” a continuar al club txuri uridin.

Tamudo ha declarat estar “molt integrat” al vestidor i, sobre el seu futur, ha comentat que resta a l'espera que “el club vulgui començar les converses”, tot i que també ha dit que “no té pressa” perquè comencin.

El davanter de Santa Coloma de Gramanet ha afirmat que en aquest tema sempre “anirà de cara” i més amb un club com la Reial Societat, que va apostar per ell “en una situació complicada” a l'estiu, de manera que traslladarà al club qualsevol oferta de tercers equips que li pogués arribar els pròxims mesos.

Tamudo considera “normal” que es parli bé d'ell en aquests moments, després de la lesió de Joseba Llorente, i que li agrada “que em reconeguin la feina”. Tot i que també ha advertit que “el futbol no té memòria” i també poden arribar mals moments.

D'altra banda, considera que el seu equip està completant “una bona temporada”, que ha millorat a domicili i que està fent-se fort a casa. Ara bé, de cara a somiar amb acabar la lliga en zona europea, Tamudo creu que aquests objectius ambiciosos queden aplaçats fins “aconseguir 10 o 12 punts més”.

stats