Espanyol
Esports Futbol 30/06/2011

L'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol estudia presentar alternativa a Condal

L'APMAE celebrarà una junta extraordinària el proper 4 de juliol a l'estadi de Cornellà-El Prat per demanar "autorització als seus afiliats per presentar una candidatura a la presidència del Consell"

Redacció
1 min
Ramon Condal, després de la reunió del Consell.

BarcelonaL'Associació de Petits i Mitjos Accionistes de l'Espanyol (APMAE) estudia presentar una candidatura a la presidència del club català, per rivalitzar amb la de Ramon Condal, actual vicepresident de l'entitat i l'únic que s'ha postulat com a successor per rellevar en el càrrec a Daniel Sánchez Llibre.

L'APMAE celebrarà una junta extraordinària el proper 4 de juliol a l'estadi de Cornellà-El Prat a partir de les 19.30 hores en la qual demanarà "autorització als seus afiliats per presentar una candidatura a la presidència del Consell", tal com expliquen en un comunicat.

Segons assevera la citada associació blanc-i-blau, la seva proposta reuneix "totes les reflexions dels grups de treball de l'APMAE", i aposta per "un model de canvi en l'Espanyol", per la qual cosa demana la màxima assistència a l'assemblea per poder prendre decisions.

El proper 12 de juliol se celebra la Junta General d'Accionistes de l'Espanyol i fins ara Ramon Condal és l'únic candidat. L'actual vicepresident té un gran nombre d'accions i el suport del vigent Consell d'Administració, per la qual cosa seria una sorpresa que finalment l'empresari català no fos el president.

stats