Espanyol
Esports Futbol 18/02/2012

L'Espanyol busca assaltar la zona Champions sense Dídac ni Verdú al difícil camp del Getafe (18 h)

Pochettino haurà de trobar substitut per dos dels seus jugadors més importants per mirar de sumar els punts que situarien l'equip blanc-i-blau en quarta posició, a l'espera del que faci el Llevant diumenge

N. Arroyo
1 min
Dídac carrega la cama davant Pintér

BarcelonaLa quarta posició, o zona Champions, torna a ser a tocar. L'Espanyol visita el Coliseum Alfonso Pérez amb l'objectiu de sumar tres punts que el permetin entrar, d'una vegada per totes, en posicions de Lliga de Campions. Si bé segueix sense ser l'objectiu principal de l'equip, sí és un repte que il·lusiona la plantilla.

La fita, però, s'haurà d'assolir sense els dos jugadors amb més influència de l'equip: Dídac Vilà i Joan Verdú. El defensa està sancionat per acumulació de targetes, mentre que el segon no ha superat una lumbàlgia i tampoc ha viatjat a Madrid. Els seus llocs els podrien ocupar Javi López, que deixaria el lateral dret en mans de Galán o Raúl Rodríguez per reciclar-se a banda canviada, i Romaric o Coutinho, que podrien desplaçar-se a la mitjapunta.

El de Getafe seran els primers 90 minuts que es perdrà Dídac Vilà en aquesta Lliga. El lateral cedit pel Milan n'ha disputat més de 1980 aquesta campanya i, segons va explicar Pochettino, "fa treball personalitzat per tolerar el desgast". Verdú ha tingut una mica més de descans, però amb més de 1900 minuts, és el segon futbolista amb més participació a l'Espanyol. Sense ells, Pochettino diu que l'equip seguirà responent perquè "té confiança en tota la plantilla".

stats