Espanyol
Esports Futbol 22/09/2012

L'Espanyol busca contra el Betis els seus primers tres punts i "l'autoestima" (20h)

Pochettino i el seu segon, Toni Jiménez, estan sancionats i haurà de donar les ordres des de la banquets el preparador físic, Jesús Pérez

Natalia Arroyo
1 min
Els jugadors de l'Espanyol celebren un gol a la banqueta, al costat de Pochettino

BarcelonaA Sant Adrià, el discurs del vestidor de l’Espanyol durant tota la setmana ha sigut optimista i tranquil·litzador. Malgrat els mals resultats, l’equip està tenint fases de joc molt bones i té detectats els errors que l’han fet encaixar gols i l’han deixat amb un únic punt després de quatre jornades. Pel duel d’aquest vespre contra el Betis passa un tren amb el primer triomf que la plantilla blanc-i-blava no vol deixar escapar. “En joc hi ha tres punts i l’autoestima”, assegurava divendres en roda de premsa Mauricio Pochettino, que no podrà seure a la banqueta del Benito Villamarín per sanció. Tampoc no hi serà el seu segon, Toni Jiménez, que també va ser expulsat diumenge contra l’Athletic. Les instruccions des de la banda les haurà de donar el preparador físic, Jesús Pérez.

El tècnic argentí afrontarà el xoc sense el davanter Longo, també expulsat la setmana passada, ni Forlín, baixa d’última hora per una gastroenteritis. Tot i tractar-se de dues baixes delicades, l’entrenador periquito no descarta apostar per un plantejament similar al que va escollir per enfrontar-se al conjunt basc la setmana passada, amb un 4-4-2 de sortida. Tejera i Stuani estan cridats a ser titulars avui al mig del camp i a la punta d'atac respectivament.

stats