Espanyol
Esports Futbol 27/11/2012

L'Espanyol espera poder fer un entrenament amb el nou tècnic abans de rebre el Sevilla

La plantilla blanc-i-blava tornarà a entrenar aquest dimecres a les 10.30 hores a l'estadi de Cornellà-El Prat. En les pròximes hores es determinarà qui serà el tècnic que, finalment, dirigirà l'equip en la tornada de Copa

Ara
1 min
El tècnic del filial, Raúl Longhi, ha dirigit la sessió de l'equip aquest dimarts

BarcelonaL'Espanyol encara ha de fer una sessió d'entrenament abans de jugar el partit de Copa del Rei aquest dimecres (21.30 h) contra el Sevilla. I espera poder-la fer a les ordres del nou entrenador. El club blanc-i-blau segueix pendent de tancar les negociacions amb algun dels dos tècnics amb qui ha estat reunint-se: Marcelino i Javier Aguirre. Raúl Longhi, tècnic del filial que s'ha fet càrrec de forma circumstancial del primer equip i ha dirigit l'entrenament de dimarts, ha citat tota la plantilla a les 10.30 hores, en una sessió que se celebrarà a porta tancada.

Per rebre el Sevilla, l'Espanyol no podrà comptar amb Sergio García i Ernesto Galán. El davanter català ha de complir els quatre partits de sanció entre Lliga i Copa, mentre que el defensa madrileny ho farà només a la Copa després de la seva expulsió en el partit d'anada al Sánchez Pizjuán. En principi, tota la plantilla quedarà concentrada després de l'entrenament i dinarà junta abans de tornar a l'estadi per al partit, moment en què es farà pública la llista definitiva de jugadors convocats.

S'espera que Simao, que no ha pogut entrenar-se amb normalitat per culpa d'una bursitis al genoll esquerre, pugui entrenar-se amb normalitat i participar en el partit contra el Sevilla.

stats