ESPANYOL
Esports Futbol 12/03/2011

Osvaldo i Sergio García, baixes davant el Dépor

Mauricio Pochettino ha decidit donar-los descans una setmana més per precaució, si bé els dos jugadors durant la setmana han dit que estaven disposats a jugar

Redacció
1 min
Dani Osvaldo a l'aeroport de Barcelona.

Sant Adrià de BesòsDani Osvaldo i Sergio García seran baixes davant el Dépor, després que el tècnic hagi decidit deixar-los fora de la llista per precaució. Tots dos han mostrat durant la setmana la seva predisposició a jugar.

En el cas del davanter argentí, havia tornat del seu país, on va ser intervingut. El català, que va haver de deixar el terreny de joc davant el Llevant per una luxació a l'espatlla dreta, tenia la voluntat de jugar amb una protecció ortopèdica.

El tècnic blanc-i-blau ha preferit fer-los descansar una setmana més. Tots dos podrien estar ja en plenes condicions de vestir-se de curt la setmana vinent davant el Màlaga.

Els 19 jugadors convocats per Pochettino són: Kameni, Chica, David García, Javi Márquez, Baena, Callejón, Luis García, Verdú, Galán, Javi López, Forlín, Álvaro, Duscher, Iván Alonso, Cristian Álvarez, Molina, Raúl Rodríguez, Eric i Thievy.

Dátolo, operat

Jesús Dátolo ha estat intervingut aquest dissabte al matí a l’Argentina de la lesió als tendons peroneals del turmell dret que es va produir durant el partit contra el Mallorca. El jugador blanc-i-blau romandrà entre tres i quatre setmanes amb el turmell immobilitzat i després començarà la recuperació, que s'allargarà durant dos mesos i mig.

stats