ESPANYOL
Esports Futbol 21/02/2014

Joan Capdevila: "Vaig passar els millors anys a Vila-real, va ser inoblidable"

El defensa de l'Espanyol reconeix que és "la tercera opció al lateral esquerre" i diu que no té "cap queixa" tot i que afirma que la seva continuïtat "està en l'aire"

Efe
1 min
Joan Capdevila, jugador de l'Espanyol, durant la roda de premsa

Sant Adrià de BesòsEl lateral esquerre de l'Espanyol Joan Capdevila ha confessat aquest divendres que els millors moments de la seva carrera els va passar al Vila-real, el pròxim rival dels blanc-i-blaus i que, per tant, el xoc d'aquest dilluns serà especial per a ell.

"Vaig passar els meus millors anys a Vila-real, va ser inoblidable. Gràcies a ells vaig poder anar a una Eurocopa. Estic molt content pel tracte del club i per l'oportunitat que em van donar", ha destacat. L'Espanyol jugarà contra el conjunt groguet aquest dilluns, a les 22 hores a l'estadi de Cornellà-El Prat.

Capdevila, que va vestir els colors del Vila-real del 2007 al 2011, creu que el seu antic equip buscarà "una reacció" a Cornellà-El Prat, mentre els blanc-i-blaus estan "en una dinàmica positiva, amb sensacions molt bones".

El lateral ha valorat les opcions europees de l'equip: "Les dues pròximes jornades són claus, marcaran el camí a seguir. Crec que amb menys de 42 punts s'aconsegueix la salvació i si tenim 8 o 9 jornades per davant per il·lusionar-nos doncs per què no pensar a Europa. Necessitem l'alè de Cornellà, és un plus per sumar".

Personalment, Capdevila ha valorat una temporada en la que no està tenint molt protagonisme: "Potser sóc la tercera opció en el lateral esquerre i he d'acceptar-ho. Vinc aquí sempre amb la màxima professionalitat i ganes, per aportar el meu granet de sorra. Estic encantat i no tinc cap queixa", ha comentat.

El lateral acaba contracte el pròxim 30 de juny. Qüestionat sobre si seguirà la temporada que ve, el defensa ha afirmat que "mai se sap" i que la seva continuïtat ara mateix està "en l'aire".

stats