2a divisió
Esports Futbol 23/02/2014

Reacció insuficient del Sabadell (0-0)

Els arlequinats fan un bon partit contra el Numància però ja fa sis setmanes que no aconsegueixen la victòria

BarcelonaEl Sabadell i el Numància han empatat sense gols a la Nova Creu Alta (0-0). Els arlequinats han fet un bon partit i han generat ocasions per inaugurar el marcador, tot i que sense èxit. Tot i la bona imatge, el marcador és insuficient per als catalans, que ja sumen sis setmanes sense conèixer la victòria i estan a només un punt de la zona de descens.

Les ocasions més clares han vingut al primer temps. Els primers a estar a punt de marcar han estat els numantins, amb una centrada per a Víctor Pérez que ha salvat el defensa Cristian amb el cos, al quart d'hora de partit. I poc abans del descans ha arribat una doble ocasió arlequinada, per mitjà de Gato, que ha rematat dues vegades al cos del porter Ribas.

Al segon temps hi han hagut arribades, però potser no tan clares, tot i que la possessió ha estat majoritàriament per al Sabadell, que ha dut el pes del partit fins als minuts finals, en què el Numància ha intentat marcar a la desesperada el gol de la victòria.

El Sabadell queda amb 32 punts, a un del descens, mentre que el Numància en té 38 i és en zona de promoció d'ascens, en una Segona Divisió que es manté molt igualada.