Lliga de Campions
Esports Futbol 04/04/2012

El 0-3 de l'anada permet al Reial Madrid rebre l'APOEL en un partit de tornada de tràmit

L'equip blanc certificarà al Bernabéu aquest vespre (20.45 h) el seu passi a semifinals de la Champions, on l'espera el Bayern Munic, si aprofita el 0-3 de l'anada a Nicòsia

Ara
1 min
El Reial Madrid s'entrena abans de jugar contra l'APOEL al Bernabéu

BarcelonaAmb un 0-3 a l'anada, el partit que aquest vespre enfrontarà el Reial Madrid amb l'APOEL no desperta gaire interès perquè ja sembla que tot estigui sentenciat. Els blancs estan gairebé classificats després dels gols de Benzema i Kaká al tram final a Nicòsia, però encara hauran de jugar 90 minuts per certificar el passi a semifinals de la Champions, on l'espera el Bayern Munic, que ahir va vèncer l'Olympique de Marsella per 2-0, amb gols d'Ivica Olic.

José Mourinho no podrà comptar amb Sami Khedira, que segueix malalt; Lassana Diarra, amb problemes al bíceps femoral; José Callejón, amb esquinç de turmell, i Ricardo Carvalho, amb problemes al quàdriceps, musculatura de la que ja sembla recuperat Ángel di María, que gaudirà de minuts.

De tota manera, el tècnic portuguès va demanar "respecte" cap al rival i va anunciar que no faria gaires canvis. "Els jugadors no estan cansats i volen jugar", va argumentar.

stats