LLIGA BBVA
Esports Futbol 09/04/2015

El Reial Madrid recorre la groga que Cristiano va veure contra el Rayo

En cas que el Comitè de Competició no accepti el recurs, el portuguès es perdrà el partit d'aquest dissabte contra l'Eibar

Efe
1 min
Cristiano Ronaldo reacciona després de veure la targeta groga per simular penal / SERGIO PÉREZ / REUTERS

MadridEl Reial Madrid ha decidit presentar al Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) al·legacions per la targeta groga que va rebre el portuguès Cristiano Ronaldo a Vallecas davant el Rayo, amb la qual compleix cicle d'amonestacions i es perdria el duel de dissabte contra l'Eibar.

Després de reunir-se el comitè jurídic del Reial Madrid aquest dijous al matí, i preguntar al jugador la seva opinió, el club blanc ha decidit recórrer la cinquena groga de Cristiano en aquesta temporada i intentar que pugui jugar contra l'Eibar. Cristiano va caure dins l'àrea del Rayo però el col·legiat Mario Melero López va interpretar simulació, com posteriorment va reflectir en l'acta del partit.

El Reial Madrid ha decidit no presentar recurs per les grogues que van veure el colombià James Rodríguez, per tallar una acció amb la mà, i l'alemany Toni Kroos per protestar la decisió del col·legiat en la jugada polèmica de Cristiano. Els dos jugadors seran baixa en el partit de dissabte (16.00 hores, Santiago Bernabéu), davant l'Eibar.

stats