SEGONA DIVISIÓ B
Esports Futbol 10/10/2012

El Badalona supera el Binissalem (0-2) i posa fi a cinc jornades sense guanyar

En la jornada 9, disputada aquest dimecres, el Prat guanya el València Mestalla i L'Hospi empata contra el filial del Vila-real. Derrotes de l'Espanyol B, el Llagostera, el Sant Andreu i el Reus

Un moment del Reus-Alcoià de la jornada 9 de Segona B / REUS DEPORTIVO

BarcelonaLlevant B 3 - Espanyol B 1

El filial de l'Espanyol ha perdut contra el Llevant B tot i avançar-se en el marcador. Una centrada des de l'esquerra de Jorge l'ha rematat Cubillas al fons de la porteria (min 31). El filial granota s'ha refet i al minut 39, Morales ha fet l'empat de cap. El 2-1 ha estat obra de Moyano a la sortida d'un córner, mentre que el 3-1 definitiu l'ha marcat Álvaro que, entrant des del darrere, ha aprofitat una centrada de Morales.

Vila-real B 3 - L'Hospitalet 3

L'Hospitalet ha aconseguit empatar al camp del filial del Vila-real. Bacari ha aconseguit obrir el marcador després d'aprofitar una errada defensiva (min 14). Gerard ha fet l'empat pel Vila-real B (min 22) i tot just deu minuts més tard, el mateix jugador feia el 2-1 des del punt de penal. Moyano, de cap, ha tornat a empatar el partit per als riberencs (min 45) però en la segona part, Gerard, novament de penal, ha tornat a posar el filial groguet pel davant en el marcador. També de penal, en aquest cas favorable a L'Hospitalet, Sergio Cirio ha fet el 3-3.

Binissalem 0 - Badalona 2

El Badalona ha posat punt final a cinc jornades sense sumar els tres punts. En aquest cas, aquest dimecres ha superat el Binissalem amb un gol en cada part. En la primera meitat, Robert ha rematat des de dins de l'àrea per batre el porter local (minut 26) mentre que en el segon temps, Samuel, de penal, ha establert el 0-2 final al minut 74.

Llagostera 1 - Olímpic 2

El Llagostera ha començat guanyant el partit gràcies a una rematada des de la frontal de Tarradellas a passada de Sellarés (min 2). Tot i això, en la segona part, l'Olímpic ha aconseguit capgirar el marcador. Una centrada de Belda que ha rematat Pau Franch al fons de la xarxa (minut 60).- Al minut 76, una imprecisió del porter Moragón en una cessió l'ha aprofitat Carles per, a porteria buida, posar l'1-2 en el marcador.

Sant Andreu 1 - Huracán València 2

El Sant Andreu tampoc ha pogut sumar els tres punts contra el líder, l'Huracán València. El partit ha començat malament per als quadribarrats, ja que s'ha lesionat Xavi Jiménez. A més, en una errada defensiva dels locals, Javi Navarro ha fet el primer per als valencians (min 13). Al minut 45, novament Javi Navarro ha fet el 0-2 rematant de cap una centrada des de l'esquerra. A les acaballes, Jorge Muñoz ha retallat distàncies amb un xut des de la frontal que ha entrat ajustat al pal (minut 82).

Reus 0 - Alcoià 2

El Reus ha sumat la cinquena derrota de la temporada després de perdre al Municipal contra l'Alcoià. Els roig-i-negres, que no guanyen a casa des de la segona jornada, han vist com Torres feia el primer al minut 27. En el segon temps Devesa, que havia entrat al terreny de joc després del descans, ha fet el segon (minut 67).

Prat 3 - València Mestalla 0

El Prat ha superat el filial del València amb tres gols en la segona part. Larios, de penal –l'àrbitre l'ha xiulat per una agafada a Matamala dins l'àrea– ha obert el marcador (minut 48). Al minut 62, Matamala feia el segon de cap a la sortida d'una falta lateral i en el temps afegit, Sierra feia el tercer rematava, també de cap, un servei de cantonada (minut 91).