Futbol Català
Esports Futbol 27/06/2011

Quan el futbol deixa de ser un esport a Níjar

Jugadors, tècnics, seguidors i premsa del Reus van ser objecte d'agressions, insults i amenaces durant tot el partit per part d'aficionats i espectadors del Comarca de Níjar en una final per l'ascens violenta i lamentable

Redacció
1 min
Els policies comuniquen ordres de retirada a vestidors a la banqueta del Reus

ReusEl partit de tornada del play-off d'ascens a Segona B disputat a Níjar entre el Comarca i el Reus va tenir un final lamentable i denunciable. El partit venia escalfat de l'anada, quan l'equip andalús no va encaixar amb esportivitat algunes decisions, discutibles o no, del col·legiat que va xiular l'encontre del Baix Camp. L'ambient a Reus va finalitzar tens i el president del Comarca de Níjar, Juan José Segura, no va pas fer honor al càrrec per calmar la situació.

El màxim dirigent del club de la província d'Almeria no va fer cap crit a la calma sinó tot el contrari, va escalfar el partit de tornada amenaçant amb la prohibició d'entrada als mitjans de comunicació catalans i manifestant públicament que no es feia responsable de la seguretat dels espectadors davant la tensió generada pel partit. Tot plegat va traslladar-se al partit decisiu, on una part del públic local va mostrar tot tipus de formes i comportaments contraris a l'educació i l'esportivitat.

El Reus no va poder celebrar l'ascens sobre la gespa i es va retirar al seu vestidor protegit per la policia. Les males formes de molts aficionats del Níjar van traslladar-se també en ràbia cap als seguidors del Reus i els mitjans de comunicació catalans. Fins i tot el fisioterapeuta del Reus va rebre un fort cop a la mandíbula. Molts minuts després del partit, l'expedició catalana va haver de pujar a l'autocar protegida per la policia davant els intents d'agressió de part del públic que encara no havia abandonat el recinte.

stats