SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 22/11/2016

El Reus fa fora un jugador juvenil per animar el Nàstic durant el derbi

Rubén Sánchez va anar a veure el Reus-Nàstic de diumenge amb la samarreta del club grana

Ara
2 min
L'afició del Nàstic, diumenge al Municipal de Reus

BarcelonaEl Reus ha decidit expulsar un jugador del juvenil B que diumenge passat va anar a veure el derbi entre el conjunt de la capital del Baix Camp i el Nàstic amb la samarreta dels grana, segons explica el 'Diari de Tarragona'. Rubén Sánchez, jugador del Reus però soci del Nàstic des de petit, es va situar amb l'afició visitant, amb els colors dels de Tarragona a la samarreta.

El jugador va decidir comprar dues localitats com a soci del Nàstic. "Per motius personals no vaig poder treure les entrades amb el meu carnet del Reus i vaig decidir anar-hi amb el meu carnet de soci a buscar-les al Nàstic", indica el jugador al seu perfil de Facebook. Des del Reus van identificar-lo i hores més tard, just després de jugar el partit que el seu equip va disputar contra La Floresta, li van comunicar que l'expulsaven. Sánchez explica que és "conscient" del que ha fet, però diu que ho va fer "de manera inconscient". "En cap moment volia danyar la imatge del club i molt menys faltar al respecte", afegeix. "El que em dol és que m'han fet fora, i podrien haver utilitzat algun altre càstig", apunta el jugador, que assegura que en cap cas va estar "contra els jugadors del Reus".

El pare del jugador, Ginés Sánchez, en declaracions al 'Diari de Tarragona', s'ha mostrat dolgut per les formes. "El meu fill té 17 anys i pot equivocar-se. A més, ell no va insultar ningú, simplement va decidir veure el partit amb els aficionats del Nàstic perquè és el club que segueix des de petit, però no ha faltat al respecte a ningú".

Després de l'expulsió, segons la normativa, el jugador no pot jugar a cap club de la mateixa categoria durant tota aquesta temporada.

stats