Esports Futbol 24/05/2021

El Sabadell fa els deures i manté l'esperança (2-0)

ARA
Celebració del Sabadell

SabadellEl Sabadell va fer la feina, es va imposar a la Ponferradina (2-0) i, a més, es va veure beneficiat pels resultats dels rivals directes. L’equip arlequinat disputarà l’última jornada del campionat amb opcions de salvar la categoria. El conjunt local va aprofitar la poca energia i les baixes del rival per sumar tres punts d’or gràcies als gols de Cuevas i Stoichkov.

Antonio Hidalgo va recuperar Stoichkov, Edgar, Néstor Querol i Grego Sierra, que s’havien perdut el partit contra l’Alcorcón, a l’onze titular. La posada en escena del Sabadell va ser molt bona i al minut 9 ja guanyava gràcies a una bona centrada del capità Edgar Hernández i a una millor rematada de cap d’Adri Cuevas. El quart gol del jugador gadità a la Lliga va animar un equip arlequinat que al minut 34 ja va marcar el segon gol de la nit. Néstor Querol va assistir Stoichkov, que va deixar anar un xut sec que es va convertir en el 2 a 0 i, alhora, en la seva desena diana a la Lliga.

Amb els dos gols d’avantatge el Sabadell va dedicar la segona part a assegurar el resultat i estalviar-se problemes. Edgar va enviar una pilota al pal i Néstor Querol va marcar un gol que va ser anul·lat per fora de joc.

La victòria, combinada amb els resultats dels rivals directes, permet que el Sabadell arribi viu a l’última jornada, on haurà de jugar-se les garrofes al camp del Mirandés. “Sabíem que havíem de guanyar per arribar vius a l’última jornada i ho hem aconseguit. Continua sent difícil però tenim esperança”, va explicar un satisfet Hidalgo.

Descens del Castelló

El Castelló va baixar a Segona Divisió B al perdre a casa davant el Rayo Vallecano (0-2) i a falta d’un partit per al final de la Lliga. Un any després del seu retorn al futbol professional, l’equip albinegre va dir adeu al somni.