SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 14/10/2012

El Sabadell vol furgar en la ferida de l'Hèrcules

Els vallesans reben a la Nova Creu Alta (17 hores) un Hèrcules que encara no ha guanyat a domicili i amb el seu tècnic, Juan Carlos Mandiá, a la corda fluixa

Efe
2 min
Triomf del Sabadell contra el Xerez / CESABADELL

SabadellEl Sabadell vol consolidar-se a la zona alta de la taula i per aconseguir-ho s'ha proposat derrotar aquest diumenge (17:00 h.) a la Nova Creu Alta un Hèrcules que arriba en quadre i amb el seu tècnic Juan Carlos Mandiá a la corda fluixa.

Els arlequinats estan protagonitzant una esplèndida arrencada de temporada. Només han perdut dos partits en 8 jornades, tots dos lluny del seu estadi, on només el Vila-real hi ha puntuat (0-0). Després de quatre triomfs seguits, el Sabadell va caure la setmana passada al Toralín contra la Ponferradina per 3-1 i la visita de l'Hèrcules posarà a prova la seva capacitat de reacció.

A més, com a conseqüència d'aquell partit, els arlequinats arrosseguen dues baixes molt significatives com són el central Dani Tortolero, amb una lesió d'esquena, i el migcampista Moha, que va ser expulsat i haurà de complir sanció. Tots dos se sumen als lesionats Jesús Olmo, Abraham Paz i Eneko. La bona notícia és que l'andalús Pablo Ruiz torna després de superar els seus problemes musculars i apunta a titular a l'eix de la defensa, al costat del polivalent Toni Lao.

El Sabadell ja va superar fa un mes l'Hèrcules a la Copa del Rei per un còmode 2-0, encara que el tècnic Lluís Carreras porta avisant durant tota la setmana que el partit de lliga serà totalment diferent. L'Hèrcules afronta el partit amb la necessitat de començar a guanyar per sortir de la zona de descens i amb la dificultat que suposen les nombroses baixes que arrossega entre lesions i sancions. El tècnic, Juan Carlos Mandiá, només compta amb onze futbolistes professionals i ha hagut de recórrer a set jugadors del planter, la majoria dels quals ja van formar part d'alguna convocatòria o van jugar alguns minuts aquesta temporada, per completar la convocatòria.

L'Hèrcules intentarà sumar el seu primer triomf a domicili i per fer-ho necessita superar el porter rival per primera vegada en un partit lluny de l'estadi Rico Pérez, cosa que no ha aconseguit en els cinc xocs oficials fora d'Alacant, quatre de Lliga i un de Copa del Rei, jugat precisament a Sabadell. Del resultat del partit contra l'equip català pot dependre una setmana més la continuïtat de Mandiá al capdavant de la plantilla, ja que el preparador gallec està en entredit i si es manté de moment en el seu lloc és perquè l'administració concursal del club ha impedit fins ara la seva destitució.

stats