2a divisió
Esports Futbol 28/04/2012

El Sabadell i el Múrcia volen els 3 punts, l'un per evitar el descens i l'altre per encarrilar el tram final amb tranquil·litat

Els sabadellencs arriben amb ganes d'esborrar el record de l'última derrota però el quadre grana no li posarà les coses fàcils (18 hores)

Efe
2 min
Lanzarote celebra un gol

BarcelonaEl Sabadell arriba a Múrcia dolgut després de la inesperada derrota soferta l'anterior jornada a casa contra el Girona (2-3) i amb el propòsit de sumar tres punts que li permetrien assolir la desitjada barrera dels 45 per afrontar el final de lliga amb tranquil·litat .

El tècnic Lluís Carreras ha reconegut que els seus jugadors sortiran a la Nova Condomina "amb ànim de venjança" i amb la intenció de recuperar-se després de la pèssima imatge oferta davant el Girona, argumentant que són "intel·ligents" per aprendre dels errors.

L'entrenador català ha negat que el seu equip vagi a especular amb l'empat i ha assegurat que sortirà a per tres punts "importantíssims" sobre un terreny de joc que, per dimensions, considera propici per "mostrar l'essència del Sabadell".

Els lesionats Manu Redondo i Pablo Ruiz no s'han recuperat a temps i aquesta setmana se'ls suma el central Jesús Olmo, ressentit de les seves molèsties.

Amb tres defenses a la infermeria, Carreras tornarà a tenir seriosos problemes en l'eix de la defensa, on per formar parella amb el central Agustín podria situar el polivalent Toni Lao o recórrer al centrecampista Samuel Baños, recurs que ja ha utilitzat en anteriors ocasions.

La gran novetat en la llista la protagonitza el davanter internacional marroquí Nabil Baha, absent en la darrera convocatòria per decisió tècnica. Aquesta vegada, els descartats per l'entrenador són Alex Cruz, Fran Piera i Aaron Bueno.

El Reial Múrcia afrontarà un partit clau per al seu futur immediat, ja que perdre i fins i tot empatar davant el Sabadell a l'estadi Nova Condomina faria que comencessin a aparèixer fantasmes del passat pensant en un descens que es pot convertir en una amenaça seriosa quan fa poc ni pensava en aquesta possibilitat.

stats