Segona Divisió
Esports Futbol 02/12/2012

El Sabadell no sentencia i perd davant el Numància per un penal al minut 89 (2-1)

Moha ha avançat els arlequinats en el marcador al minut 24, però un gol de Juanjo i un últim de penal de Julio al minut 89 han donat la victòria a l'equip de Sòria

Hidalgo intenta frenar Cedrick

BarcelonaEl Sabadell s'ha deixat remuntar un gol a Los Pajaritos i ha perdut contra el Numància, per culpa d'un gol de penal fet per Abraham Paz i transformat per Julio en el minut 89. Els arlequinats s'havien avançat en el marcador gràcies a un gol de Moja al minut 24, però ben entrada la segona meitat, Juanjo ha empatat per als locals.

El Numància ha disposat d'alguna bona aproximació fins que Uli Dávila, amb una vaselina, ha donat el primer avís per als castellans. Al minut 24, el local Del Pino ha estavellat una pilota al travesser i, a la següent acció, Moha ha fet el 0-1 després d'una passada de Juanjo. El Sabadell ha conservat l'avantatge al descans, tot i que el Numància ha fregat l'empat a les botes de Natalio i Suny.

El segon temps ha començat amb la mateixa empenta local però amb el Sabadell disposant també de bones arribades. De fet, al minut 67, Dávila ha tingut el 0-2 a les seves botes, però ha fallat davant el porter. Aquest regal l'ha aprofitat el Numància per empatar, gràcies a un gol de cap de Juanjo al minut 71.Ulises i Lanza han tingut una doble ocasió per respondre i tornar a avançar els homes de Lluís Carreras, però no han encertat.

Al minut 89, Abraham Paz ha comès penal per mans dins l'àrea i Julio Álvarez, des dels onze metres, no ha fallat. Ha sigut el 2-1 definitiu.

La derrota deixa el Sabadell setè amb 23 punts després de 16 jornades.