Esports Futbol 13/03/2021

El Sabadell reacciona però no és suficient (2-1)

L. B.
Una imatge del partit

BarcelonaEl Sabadell no aixeca el cap. Amb la derrota contra el Castelló (2-1), l’equip d’Antonio Hidalgo no aconsegueix sortir de la zona de descens i la situació és crítica.

El Castelló va sortir al camp amb una marxa més i va aprofitar un error en defensa dels arlequinats per fer l’1-0 en els minuts inicials. Pierre Cornud, en pròpia porteria, va avançar el conjunt dirigit per Juan Carlos Garrido després d’una bona conducció de Marc Mateu fins a dins del costat esquerre de l’àrea. La seva centrada no va trobar cap company, però si Cornud, que no va poder evitar empènyer la pilota a dins de la porteria. Els arlequinats van respondre ràpidament i, de nou en pròpia porteria, es va igualar el marcador. Tot i que el gol va ser anul·lat pel VAR per fora de joc de Delgado, el defensa del Castelló no va aconseguir refusar i va enviar l’esfèrica a la xarxa.

Després d’uns primers minuts bojos, el joc es va alentir, però va ser llavors quan arribar el primer contratemps per a l’equip sabadellenc. Juan Hernández va patir una lesió muscular i va haver de ser substituït per Stoichkov. L’altre nom propi del primer temps va ser Whalley, que va fer grans aturades que van permetre als locals mantenir l’avantatge al marcador a la mitja part.

La reacció no és suficient

El Sabadell necessitava reaccionar. L’equip d’Hidalgo es va refer i no va perdonar des del punt de penal. En el 66, Moyano va escombrar Heber dins de l’àrea i el col·legiat no va dubtar en assenyalar la pena màxima. Des dels onze metres, ell mateix va ser l’encarregat de transformar-la per tornar a situar l’empat en el lluminós. La igualtat en el marcador, però, va durar poc. Josep Señé va aconseguir rematar una centrada des de la banda dreta per sentenciar un partit que enfonsa encara més el Sabadell en la zona de descens.