SEGONA DIVISIÓ A
Esports Futbol 22/09/2012

El Sabadell allarga el seu moment dolç superant el Xerez (3-0)

Els vallesans superen el seu rival amb gols de Moha en la primera part i dos més de Dani Tortolero i Víctor Espasandín en el segon temps

Triomf del Sabadell contra el Xerez / CESABADELL

SabadellEl Sabadell ha sumat el seu tercer triomf consecutiu de la temporada gràcies als gols de Moha, Tortolero i Espasandín, davant d'un Xerez que segueix sense poder puntuar lluny de Chapín.

El primer temps s'ha caracteritzat per la igualtat, amb els dos equips molt conservadors i respectuosos. La primera ocasió de perill ha arribat al minut 35, amb una internada per la banda esquerra d'Eneko, però el porter visitant ha enviat a córner.

Aquesta acció no ha canviat gens el panorama i la possessió ha continuat molt repartida. Quan semblava que el marcador no es mouria abans del descans, Moha ha engaltat amb l'esquerra un refús a la frontal i ha fet el primer gol.

El gol i el descans han donat ales al Sabadell, que ha mostrat una ineficàcia inusual en les seves arribades. Després d'un primer avís d'Anibal que Raúl Cámara ha salvat sota pals, ha arribat el 2-0 a la sortida d'un córner que ha servit Dani Tortolero.

El Xerez semblava ferit de mort i els sabadellencs han sentenciat amb un potent xut del defensa Víctor Espasandín que ha tocat un defensa abans de colar-se dins la porteria. El conjunt d'Esteban Vigo ha despertat amb el 3-0. La primera rematada entre els tres pals ha trigat gairebé una hora a arribar: un cop de cap de Bouzón aturat per Nauzet.

Fitxa tècnica:

Sabadell: Nauzet; Oscar Ramírez; Pablo Ruiz, Dani Tortolero, Espasandín; Juanjo, Moha (Fito, min.83), Hidalgo (Juvenal, min. 69); Eneko, Lanza (Gato, min.62) i Aníbal.

Xerez: Toni; Raúl Cámara, Iago Bouzón, Álvaro Silva, Mendoza; Rueda, Bruno Herrera; Álvaro Rey, Marquitos (Adrián Ruiz, min.52) (Lucas Porcar, min.62), Maldonado; i Vélez (Tato, min.52).

Gols: 1-0, min.42: Moha; 2-0, min.48: Dani Tortolero; 3-0, min.55: Espasandín

Àrbitre: Ocón Arraiz (comitè de La Rioja). Targetes grogues: als locals Juanjo, Dani Tortolero, Lanza, Hidalgo i Oscar Ramírez.