Espanyol
Esports Futbol 20/09/2012

Sánchez Llibre: "Si tornés, seria l'error més gran per a l'Espanyol"

L'expresident del club blanc-i-blau assegura que quan va deixar el càrrec "era el moment" i deixa clar que no pensa tornar. A més, demana calma per deixar treballar els actuals dirigents

Efe
1 min
La comitiva de l'Espanyol amb Condal, Verdú i Álvarez a l'ofrena de la Diada

BarcelonaL'expresident de l'Espanyol Daniel Sánchez Llibre, que va ocupar el seu càrrec des del juny del 1997 fins al juliol del 2011, ha mostrat la seva confiança en la directiva actual i ha apuntat que si tornés "seria l'error més gran per a aquest club". "Jo ja sóc passat i no estic a l'ombra", ha afegit.

L'encara màxim accionista de l'entitat blanc-i-blava ha assegurat, en declaracions a la Cope, que als despatxos de Cornellà-El Prat "hi ha gent que ho farà molt bé i segur que triomfarà". Sánchez Llibre ha mantingut que l'actual president, Ramón Condal, té el seu suport "al cent per cent".

L'exdirigent ha confessat que li saben greu "per Condal" els resultats després de quatre jornades. "Crec que l'Espanyol ha d'estar més amunt, però ara pateixo com a aficionat i no donaré la meva opinió de forma pública. Això no seria bo per al club", ha apuntat.

Sánchez Llibre està totalment centrat en la seva activitat empresarial, encara que segueix molt atent a l'actualitat blanc-i-blava. No es penedeix d'haver deixat el càrrec ("era el moment", diu) ni pensa en tornar.

De tota manera, Sánchez Llibre ha confessat que "en una situació complicada per al club" sí que faria el pas, encara que considera que seria anar enrere per al club.

L'empresari, d'altra banda, ha defensat la feina de l'actual vicepresident, Germán de la Cruz, encarregat del futbol base: "El conec molt bé i sé que si fa alguna cosa és pel bé del club, encara que potser no pot explicar tot el que passa perquè si no seria un caos. Cal deixar treballar els nous responsables".

stats