SEGONA DIVISIÓ B
Esports Futbol 27/01/2013

El Nàstic goleja l'Espanyol B (4-0)

La resta de resultats són: Sant Andreu 2 - Reus 0, València Mestalla 0 - L'Hospitalet 2 i jugat dissabte, Llagostera 1 - Prat 1, Oriola 1 - Badalona 0 i Sestao River 0 - Lleida Esportiu 2

Ara
2 min
El Llagostera i el Prat van empatar al Municipal

BarcelonaLlagostera 1 - Prat 1

El Llagostera i el Prat han jugat un partit molt igualat al Municipal. Els dos conjunts han gaudit de moltes ocasions i ha estat el Prat qui ha obert el marcador. Ignacio ha aprofitat una bona passada i ha fet el 0-1 de vaselina (min 27). El Llagostera s'ha refet i tot just nou minuts més tard, Sellarès ha pentinat una falta servida per Pitu al fons de la xarxa (min 36). El porter del Llagostera, Moragón, ha salvat el seu equip evitant un altre gol d'Ignacio quan el jugador del Prat s'havia quedat sol davant d'ell.

Sant Andreu 2 - Reus Deportiu 0

El Sant Andreu ha aconseguit el quart triomf consecutiu en Lliga després de superar el Reus al Narcís Sala. El primer gol l'ha aconseguit Edgar, que ha aprofitat una passada de Josu i ha ajustat la pilota al pal esquerre (min 25). Novament el golejador quadribarrat és qui ha tornat a veure porteria, aquest cop just abans del descans i de penal (min 43). Edu Vives ha fet caure Boniquet i Edgar no ha perdonat des dels onze metres.

Nàstic 4 - Espanyol B 0

El Nàstic ha continuat amb la seva dinàmica ascendent i ha golejat el filial de l'Espanyol B. Marc Martínez ha aprofitat el refús del porter dels blanc-i-blaus, que ha fet el primer amb una rematada des de la frontal (min 14). Marcos ha fet el segon després de rebre una passada en profunditat i definir a la perfecció quan estava sol davant del porter (min 31). Abans del descans, Perera ha fet el tercer, en un gol molt similar al de Marcos. El Nàstic ha sentenciat el partit amb el quart gol, obra de Lucas Viale (min 66) aprofitant una pilota morta dins de l'àrea.

València Mestalla 0 - L'Hospitalet 2

L'Hospitalet ha aconseguit el segon triomf consecutiu a la Lliga després de superar el València Mestalla a Paterna. Bacari ha finalitzat a la perfecció una contra just abans del descans (min 45) que ha fet que els riberencs marxessin als vestidors amb un mínim avantatge al marcador. Tot just començar la segona part, novament Bacari ha fet el segon (min 50) rematant al fons de la xarxa una centrada des de l'esquerra.

Oriola 1 - Badalona 0

El Badalona no ha pogut emportar-se els tres punts d'Oriola. Els escapulats ja acumulen set partits sense conèixer la derrota després de caure derrotats a Los Arcos. L'Oriola n'ha fet prou amb un gol de Pelusa tot just després de sortir dels vestidors per endur-se el triomf. Després d'una errada en defensa del Badalona, Raúl ha xutat però el porter escapulat ha aturat el seu intent. Pelusa, atent, ha aprofitat el refús per fer el gol que ha donat a l'Oriola els tres punts (min 49).

Sestao River 0 - Lleida Esportiu 2 (Grup 2)

El Lleida ha sumat un nou triomf, aquest cop a domicili, al camp del Sestao River. Els de la Terra Ferma s'han avançat en el marcador amb un gol de Mata, que ha superat el porter local amb una bona rematada de cap a la sortida d'una falta (min 33). Al minut 42, després d'una bona jugada de combinació, Barrera ha fet el segon. El Lleida ha jugat els últims quatre minuts amb un home més després que l'àrbitre expulsés Orbegozo (min 86).

stats