FUTBOL
Esports Futbol 06/03/2014

La selecció espanyola en té prou amb un gol de Pedro per superar Itàlia (1-0)

Els blaugranes Jordi Alba, Sergio Busquets, Cesc Fábregas, Pedro Rodríguez i Iniesta han estat titulars. Valdés ha sortit al camp en el segon temps

Ara
2 min
Pedro celebra el seu gol contra Itàlia / JAVIER SORIANO / AFP PHOTO

BarcelonaLa selecció espanyola ha superat Itàlia en l'amistós celebrat aquest divendres al Vicente Calderón de Madrid. Els de Vicente del Bosque s'han desfet del combinat italià gràcies a un gol de Pedro Rodríguez al minut 63.

En l'onze de Vicente del Bosque hi havia cinc jugadors blaugranes: Jordi Alba, Sergio Busquets, Cesc Fábregas, Pedro Rodríguez i Andrés Iniesta. A més, Víctor Valdés ha sortit al terreny de joc en el segon temps.

Jordi Alba ha estat el primer que ha avisat, però ha estat Itàlia qui ha arribat amb més perill a la porteria de Casillas després d'una gran jugada de Cerci. La rematada de l'italià però, l'ha aturat el porter del Reial Madrid. Pedro, Cesc i Iniesta també haurien pogut estrenar el marcador en els primers minuts, igual que Diego Costa, que aquest dimecres debutava amb la selecció espanyola.

Per a Itàlia, Osvaldo ha provat sort amb un xut que ha sortit per sobre del travesser (min 29), però tot i les ocasions, cap dels dos equips ha bellugat el marcador abans del descans.

En el segon temps, Busquets, Cesc i Casillas han deixat el seu lloc a Valdés, Xabi Alonso i Silva. Thiago ha intentat sorprendre Buffon amb una falta directa que el porter italià ha tret amb una mà (min 50). I després de diverses ocasions ha arribat el gol d'Espanya. Iniesta i Silva han fet una bona jugada i, després d'alguns rebots, la pilota ha arribat als peus de Pedro, que ha batut Buffon amb un xut per baix (min 63).

Diego Costa podria haver ampliat distàncies mentre a l'altra àrea els italians han estat a punt d'empatar, però Xabi Alonso ha tret la pilota des de la línia de gol en el temps afegit.

stats