Espanyol
Esports Futbol 02/11/2013

Sergio García i Thievy acaben el derbi amb contusions

L'Espanyol ha informat aquest dissabte que són "contusions lleus" i que "no haurien de tenir problemes per reincorporar-se amb normalitat als propers entrenaments"

Ara
1 min
Thievy Bifouma cau durant el derbi

Sant AdriàSergio García i Thievy van acabar el derbi amb "contusions lleus", segons ha informat aquest dissabte l'Espanyol. Els futbolistes blanc-i-blaus, titulars contra el Barça, van rebre alguns cops durant el partit, i mentre el primer va poder finalitzar l'enfrontament, el francès va ser substituït al segon temps.

Sergio García té "una contusió muscular al bíceps femoral de la cama dreta", mentre que Thievy té "una contusió al soli de la cama esquerra". Tot i això, el club considera que "no haurien de tenir problemes per reincorporar-se amb normalitat als propers entrenaments".

L'equip ha tornat a la feina aquest dissabte després del partit, en una sessió de recuperació, i el tècnic Javier Aguirre els ha donat descans fins dilluns perquè puguin gaudir d'un dia de festa després d'aquesta setmana amb tres partits.

D'altra banda, tant Javi López com Stuani segueixen recuperant-se i evolucionen favorablement dels seus problemes físics. El defensa ja no va poder actuar en el partit davant el Màlaga ni tampoc contra el Barça, mentre que el davanter uruguaià, que va quedar fora de la convocatòria contra els blaugranes, ha treballat al marge per les molèsties que arrossega al taló del peu esquerre, però no s'espera que tingui problemes per reincorporar-se el dilluns amb normalitat.

stats