Espanyol
Esports Futbol 27/09/2012

Simao: "Estaria preocupat si perdéssim i a sobre no tinguéssim joc, però ho estem fent bé"

L'extrem portuguès de l'Espanyol assegura que es troba bé físicament, que el vestidor està tranquil tot i els mals resultats de les primeres jornades i demana unitat a l'afició

Efe
2 min
Simao Sabrosa en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsSimao Sabrosa ha explicat aquest dijous que físicament es troba bé malgrat que va arribar tard al grup. "Ara ja porto més de quatre setmanes d'entrenament", destaca. El portuguès ha disputat dos partits (davant el Llevant i el Betis) i està cridat a ser una peça important en l'atac del bloc.

Sobre la situació de l'Espanyol, Simao s'ha mostrat optimista: "Estaria preocupat si perdéssim i a sobre no tinguéssim joc, però ho estem fent veritablement bé. Tenim un bon equip i creem oportunitats. Hem de mantenir un bon nivell en els partits, de principi a fi, els 90 minuts".

En aquest sentit, el portuguès ha assegurat que el vestidor "ha d'estar tranquil i tenir paciència" i ha apuntat que tant ell com els seus companys i el tècnic tenen "força interior" per reaccionar.

Simao ha demanat el suport de la grada: "Hem d'estar units, perquè si estem junts és molt més fàcil".

D'altra banda, el futbolista blanc-i-blau ha elogiat el davanter de l'Atlètic de Madrid Radamel Falcao, rival dels blanc-i-blaus aquest diumenge, de qui ha dit que "és ara mateix el millor 'nou' del món, fa partidassos i fica gols, que és el que es demana a un punta".

El portuguès ja coneixia al colombià "de quan ell estava al Porto (en la temporada 2009/10, el seu primer equip europeu) i ara segueix demostrant que és un jugador fantàstic tant en Lliga com a Europa. Simao ha confessat, però, que espera que diumenge que ve "no li surtin les coses tan bé".

A nivell personal, l'extrem afronta davant l'Atlètic "un partit especial", ja que va estar quatre temporades en el conjunt madrileny: "Han guanyat dos títols després de la meva sortida i ara estan en un bon moment, molt il·lusionats i amb confiança. Tots sabem que el club els fica molta pressió. Serà un partit difícil".

stats