Futbol Català
Esports Futbol 03/08/2011

Sortejada la primera ronda de la Copa del Rei 2012, en què jugaran cinc equips catalans de Segona B

El Sant Andreu ha quedat exempt d'aquesta fase. Els rivals de la resta de catalans són Linense, Andorra, Manacor i Olímpic de Xàtiva

Redacció
1 min
Sorteig de la competició

MadridEls equips catalans de Segona B que participen a la Copa del Rei 2012 (Badalona, l'Hospitalet, Lleida Esportiu, Sant Andreu i Llagostera) ja saben els noms dels seus rivals de la primera ronda de la competició, que es disputarà a partit únic i per proximitat geogràfica al camp de l'equip que ha sortit primer de les tradicionals pilotetes en cada emparellament del sorteig. Avui ha tingut lloc a la una del migdia a la seu de la Federació Espanyola.

Dels equips que formen part de la competició, vuit queden lliures d'aquesta ronda per poder quadrar els emparellaments de les eliminatòries següents, entre els quals el Sant Andreu. Els partits es jugaran el dimecres 31 d'agost.

Només dos equips no podien ser emparellats per proximitat geogràfica o grup de lliga, i un d'aquests equips ha estat el Badalona, que es jugarà passar a la segona ronda lluny del Camp del Centenari, concretament al terreny de joc del Linense. Els emparellaments definitius dels catalans són aquests:

Sant Andreu (exempt)

Linense - Badalona

Andorra - Lleida Esportiu

Manacor - L'Hospitalet

Llagostera - Olímpic de Xàtiva

stats