LLIGA BBVA
Esports Futbol 05/09/2015

Raúl Tamudo es retira als 37 anys

El davanter català, màxim golejador de la història de l'Espanyol, anuncia el seu comiat del futbol a través de les xarxes socials

Efe
1 min
Raúl Tamudo

BarcelonaEl davanter Raúl Tamudo, màxim realitzador de la història de l'Espanyol, ha anunciat la seva retirada després de jugar, a més de 13 anys com a blanc-i-blau, a l'Alabès, el Lleida, la Reial Societat, el Rayo Vallecano, el Pachuca (Mèxic), el Sabadell, en les dues últimes campanyes, i la selecció espanyola absoluta.

Mitjançant una carta publicada a les xarxes socials, Tamudo, de 37 anys, reflexiona sobre la seva carrera esportiva. "Sempre vaig pensar si seria difícil o no anunciar la meva retirada com a futbolista professional i ara sé, si més no, que és especial. Tard o d'hora arriba el moment i, la veritat, no puc queixar-me, ja que he gaudit d'aquest esport tot el que ha estat al meu abast", ha indicat.

El davanter ha tingut un record per als aficionats: "Gràcies a totes les aficions per tractar-me tan i tan bé des del minut u, per emparar-me en els mals moments i gaudir dels bons. Quan passava hores i hores jugant pels carrers de Santa Coloma mai vaig poder imaginar que rebria tantes mostres d'afecte, especialment dels seguidors de l'Espanyol".

Finalment, Raúl Tamudo s'ha referit al seu germà (Paco) "per totes les hores compartides junts i el seu suport constant", i als seus pares "per haver sacrificat tantes i tantes coses per veure els seus fills fer el que més els agradava: anar darrere d'una pilota".

Tamudo ha acabat la carta recordant que ara comença una nova etapa: "Sóc pare i vull gaudir del meu fill el màxim temps possible, i anar a Cornellà amb ell a veure el meu RCD Espanyol durant molts anys. Gràcies!".

stats