Espanyol
Esports Futbol 12/04/2014

Toc d'atenció de Javier Aguirre abans de jugar contra el Rayo Vallecano

L'entrenador mexicà de l'Espanyol alerta que el d'aquest diumenge és un partit "fonamental i transcendental. Si no ho entenem podem sortir-ne malparats"

Ara / Efe
2 min

Sant AdriàL'entrenador de l'Espanyol, Javier Aguirre, ha explicat després de la sessió matinal a Cornellà-el Prat que el partit d'aquest diumenge contra el Rayo Vallecano "és fonamental i transcendental, si no ho entenem podem sortir malparats". El tècnic ha destacat el perill del contrari: "Juguem a casa, però el Rayo Vallecano està en bona forma. Ve de sumar, menys amb el Madrid, en les últimes set jornades (cinc victòries, un empat i una derrota) i ens posarà les coses molt difícils. És un rival que s'ha de tenir en compte perquè té una aposta per guanyar".

Sigui com sigui, Aguirre només pensa a liquidar la permanència amb una victòria. "Estem en una zona tranquil·la i no volem demorar-nos més. Volem que l'afició se'n vagi de vacances amb una victòria. La nostra il·lusió seria arribar als 50 punts, superaríem el que hem fet en l'última dècada", ha dit.

D'una altra banda, el mexicà ha asseverat que no està "preocupat" per les baixes en defensa: Héctor Moreno i Mattioni, lesionats, i Raúl Rodríguez, per decisió tècnica. "El 4-1 que vam obtenir a Sevilla és culpa de l'entrenador i del treball enrere de tots, no d'algun nom en concret", ha apuntat.

Finalment, Aguirre ha explicat la seva actitud respecte als futbolistes del planter: "No hem tingut baixes que ens hagin obligat a res perquè tinc 22 jugadors de Primera. Si m'hagués quedat amb 16 futbolistes potser sí hagués recorregut a les categories inferiors, però estem forts i sans".

"Quan he fet debutar a algú ha estat per política del club, per les necessitats de l'equip o perquè un jugador demana pas. No vaig a fer debutar a algú durant 15 minuts per penjar-me la medalleta. Si ho fa és per quedar-se, no perquè vagi després a Tercera", ha afegit el preparador.

A més, Javier Aguirre ha assegurat que la planificació esportiva amb vista a la temporada que ve està en marxa. "El club està viu. No és que estiguem esperant als 43 punts. És una entitat dinàmica, té vida i està mirant cap a davant", ha comentat l'entrenador.

stats