Futbol
Esports Futbol 02/10/2013

Torje: "Tant de bo puguem arribar a Europa"

L'extrem blanc-i-blau ha assegurat que el primer objectiu és la salvació, però també somia a acabar entre els sis primers classificats

Ara
2 min
Gabriel Torje, a la roda de premsa

BarcelonaGabriel Torje ha comparegut a la sala de premsa poc després de l'entrenament matinal i ha expressat la seva il·lusió per acabar la temporada a les places europees. "Tant de bo que sigui un bon any i puguem arribar a Europa amb l'Espanyol i que ens puguem classificar amb Romania per al Mundial; he d'aprofitar que jugo a l'Espanyol, un gran equip amb història", ha dit l'extrem.

D'altra banda, Torje ha assenyalat que "l'equip està bé" tot i les dues últimes derrotes contra el Vila-real i el Getafe a la Lliga. "Estem tranquils. Hem perdut aquests dos partits però hem fet tot el que podíem fer i no ens ha sortit bé. Però hem de seguir així, hem d'anar a Elx a guanyar punts, perquè el primer objectiu és la salvació. I després, si podem guanyar més punts i arribar a Europa, millor encara", ha confessat el romanès.

A més, l'extrem ha assegurat que l'enfrontament amb l'Elx serà difícil "perquè ve amb molta motivació després d'una victòria fora de casa". I no només per això, sinó perquè creu que tots els rivals estudien el joc de l'Espanyol. "Han vist que juguem enrere i que esperem el rival i també els seus errors per buscar el gol, però no només juguem així, també hem jugat a pressionar i hem guanyat partits així", ha dit el jugador blanc-i-blau.

Per últim, pel que fa a la seva adaptació, Torje ha destacat que porta poc temps a Barcelona i que s'ha d'acostumar "als companys i al futbol d'aquí". Tot i així, també ha manifestat: "Si l'entrenador em vol com a suplent ara he d'entrar amb totes les ganes i posar tota l'ànima en els pocs minuts que tingui. Si l'entrenador em vol com a titular, aprofitaré el meu moment".

stats