FUTBOL
Esports  /  Futbol 31/07/2018

El Tribunal Superior de Justícia de Madrid anul·la la reforma del pla urbanístic de l'estadi Wanda Metropolitano

La resolució estima el recurs interposat per l'associació Señales de Humo

Efe
1 min
El Wanda Metropolitano

MadridEl Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) ha anul·lat l'acord d'aprovació definitiva de la modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) relatiu a l'àrea que afecta l'estadi Wanda Metropolitano, el camp de l'Atlètic de Madrid.

En una sentència, el TSJM anul·la l'acord relatiu a l'àrea d'ordenació especial del Parc Olímpic-sector oest i l'estadi de La Peineta, al districte de San Blas-Canillejas de Madrid.

La resolució estima el recurs contenciós-administratiu interposat per l'associació Señales de Humo contra aquest acord. En el procediment figuraven com a demandats l'Ajuntament i la Comunitat de Madrid i, un cop iniciat, s'hi va presentar al mateix l'Atlètic de Madrid, que es va oposar a la demanda plantejada per Señales de Humo.

L'associació Señales de Humo és una organització independent fundada el 2002 i formada per seguidors de l'Atlètic de Madrid que, segons explica a la seva pàgina web, "pretén defensar l'essència del Club Atlètic de Madrid d'acord amb la seva història, caràcter i afició".

stats