Esports Futbol 30/05/2013

Tymoschuk assegura que Heynckes entrenarà el Reial Madrid la propera temporada

El migcampista del club bavarès diu a una televisió russa que "hi ha un 99% de possibilitats" que el tècnic alemany dirigeixi el club blanc

1 min
Jupp Heynckes, al Camp Nou

L'alemany Jupp Heynckes, tècnic del Bayern Munic, entrenarà la propera temporada el Reial Madrid, segons ha assegurat aquest dijous el jugador ucraïnès Anatoli Tymoschuk, migcampista del club bavarès.

"Hi ha un 99 per cent de possibilitats que Heynckes entreni la propera temporada el Reial Madrid", ha dit Tymoschuk a la televisió russa.

Recentment, el representant de Heynckes, Enrique Reyes, va assegurar que el seu client estaria "encantat" de tornar al Reial Madrid, amb el qual va conquistar la setena Copa d'Europa de l'equip blanc en derrotar en la final el Juventus (1-0) l'any 1998.

Heynckes, de 68 anys, abandonarà la banqueta del Bayern a finals de juny, quan serà substituït per Pep Guardiola. En cas de guanyar la Copa d'Alemanya davant l'Sttutgart aquest dissabte, el tècnic aconseguirà un històric triplet: lliga alemanya, Lliga de Campions i Copa.

stats