FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 16/05/2019

La UEFA trasllada el cas del Manchester City a la cambra d'adjudicació del comitè de control financer

El club diu que se sent "decebut" però reitera que confia "en un resultat positiu"

Ara
2 min
L'òrgan de control financer de la UEFA ha obert una investigació al Manchester City

BarcelonaL'investigador en cap del comitè de control financer de clubs (CFCB) de la UEFA, després de consultar amb altres membres de la cambra d'investigació independent del CFCB, ha decidit aquest dijous enviar el cas del Manchester City a la cambra d'adjudicació del CFCB després de tancar la recerca de dades sobre el cas i finalitzar el seu informe.

El CFCB va obrir una investigació al Manchester City FC el 7 de març per un possible incompliment de les regles de joc net financer. Segons publicava 'The New York Times', la possible sanció que podria rebre el club anglès seria estar-se una temporada sense disputar la Lliga de Campions.

Després de conèixer la decisió de la UEFA, el Manchester City ha emès un comunicat en què asseguren que estan "decebuts", si bé indiquen que no estan sorpresos perquè, diuen, "les filtracions als mitjans de comunicació durant la setmana passada són indicatius del procés supervisat pel senyor Leterme", l'investigador principal del cas.

"El Manchester City confia plenament en un resultat positiu", afegeix el club anglès, que indica: "L'acusació d'irregularitats financeres és completament falsa i la referència de l'investigador del CFCB ignora un conjunt complet d'evidències irrefutables proporcionades pel Manchester City a la cambra".

"La decisió conté errors, interpretacions errònies i confusions fonamentalment derivades de la manca bàsica d’un procés degut, i queden no resoltes importants qüestions plantejades pel Manchester City com a part del que el club ha trobat com un procés completament insatisfactori, reduït i hostil", conclouen des de l'entitat anglesa.

stats