Europa League
Esports Futbol 03/10/2013

El València, obligat a sumar els tres punts davant el Kuban

Els homes de Miroslav Djukic han de sumar els primer triomf a Europa per no despenjar-se a la taula classificatòria

Alex Galera
1 min

BarcelonaEl 'nou' València de Miroslav Djukic encara la segona jornada de l'Europa League amb l'únic objectiu de sumar els tres punts a casa del Kuban Trasnodar rus. L'equip 'che' no es pot permetre aquest dijous (18 hores, Gol Stadium) una segona ensopegada després de la derrota a la primera ronda contra el Swansea de Michael Laudrup, que va assaltar Mestalla amb un contundent 1-3.

Tot i així, els homes de Djukic arriben a la cita en un bon estat de forma després d'encadenar tres victòries seguides a la Lliga contra el Sevilla, el Granada i el Rayo Vallecano. Malauradament, el conjunt valencià haurà d'afrontar el partit sense els lesionats Diego Alves, Joao Pereira ni Hélder Postiga. D'altra banda, tampoc estaran Ever Banega ni Jonas, que descansaran per decisió tècnica.

Per la seva banda, l'equip rus ve de perdre l'últim partit de la lliga rusa davant el Volga per 1-0 i de caure davant el St. Gallen a la primera jornada de la competició europea. Però en aquest cas, el combinat rus jugarà amb el seu equip de gala, on hi estan presents futbolistes com l'ex valencianista Ángel Dealbert, el davanter Djibril Cissé i Ibrahima Baldé, l'ex davanter d'Osasuna i de l'Atlètic de Madrid.

Sigui com sigui, el València només pot pensar en el triomf per no despenjar-se a la taula classificatòria, que actualment lideren de forma conjunta el St. Gallen suïs i el Swansea anglès amb un total de tres punts. I precisament aquests dos equips protagonitzaran l'altre partit del grup A de l'Europa League, que es disputarà al Liberty Stadium.

stats