Esports Futbol 10/01/2016

El Vila-real tanca una gran primera volta amb un triomf contra l'Sporting (2-0)

Els jugadors del Vila-real celebren un dels dos gols de Bakambu contra l'Sporting / JOSÉ JORDÁN / EFE

Vila-realEl Vila-real, amb dos gols de Cédric Bakambu, ha tancat una gran primera volta després d'imposar-se per 2-0 a un Sporting incapaç de generar perill davant el qual l'equip local ha sabut aprofitar les seves oportunitats.

Al minut 22, després d'un servei de banda, l'àrbitre ha anul·lat un gol a l'Sporting perquè ha considerat que ningú havia tocat la pilota abans que aquesta entrés a la porteria dels groguets i això ha fet reaccionar el Vila-real: Bruno ha robat una pilota i després d'una gran jugada de Soldado, Bakambu ha aconseguit l'1-0.

Just començar la segona part, de nou Bakambu, ha fet el 2-0. El jugador del Vila-real ha fet entrar la pilota al fons de la xarxa per l'escaire, un gol que sentenciava el partit.