LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 21/02/2012

Wernbloom, autor de l'empat del CSKA davant el Madrid, admet que és madridista des de petit

El jugador diu que enfrontar-se al Madrid és "un somni fet realitat" i que hauria preferit jugar al Madrid però que té assumit que "això mai passarà"

Efe
1 min
Wernbloom, durant el partit contra el Reial Madrid

CopenhaguenEl jugador suec del CSKA de Moscou Pontus Wernbloom, autor de l'empat de l'equip rus contra el Reial Madrid en l'anada de vuitens de Lliga de Campions, ha admès al final del partit que és madridista des petit.

"Ha estat un somni que s'ha fet realitat. Hauria preferit jugar allà (al Reial Madrid), però he assumit que això mai passarà", ha assenyalat Wernbloom al canal suec Viasat.

Wernbloom, que va arribar al mercat d'hivern procedent de l'AZ Alkmaar, ha reconegut que el seu gol, en el descompte, ha estat una mica "fruit de l'atzar". "Llancem una falta a l'àrea que algú remata de cap, m'escapo del meu marcador i després només es tracta de rematar", ha afirmat.

L'empat no és el resultat "somiat" per al conjunt rus per intentar passar a quarts de final, tot i que sí que és un bon marcador considerant com ha anat el partit. "És dubtós que mereixéssim l'empat tenint en compte com s'ha desenvolupat el partit. No hem creat gaire, així que hem d'estar satisfets. Ells tenen jugadors de classe mundial en cada posició", ha afirmat Wernbloom.

stats