SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 17/09/2011

El Nàstic treu un punt de Chapín (0-0)

Xerez i Nàstic han empatat a zero en un mal partit dels equips en què les ocasions de gol han estat escasses

Redacció
2 min
Peragón, durant el partit contra el Las Palmas

BarcelonaEl Xerez només ha disposat d'una oportunitat de gol en tot el partit, mentre el Nàstic, que tampoc ha fet un joc brillant, n'ha tingut tres a les botes de Powel.

El primer temps ha estat tediós i avorrit, amb un joc lent, sense ritme i sense fluïdesa. El Nàstic no ha llançat una sola vegada entre els tres pals i el Xerez només ha disposat d'una ocasió de gol.

José Mari, als sis minuts ho ha intentat de cap, però la seva rematada ha marxat fora. Al 14 ha tornat a intentar-ho de cap amb el mateix resultat.

Passada la mitja hora de joc, Joan Carles Oliva ha substituït Viguera per Longás, tractant de donar més consistència i possessió de pilota al centre del camp del Nàstic.

Ha calgut esperar al minut 36 per què arribés l'única oportunitat clara de gol al primer temps. José Mari ha rebut dins de l'àrea escorat a l'esquerra, ha cedit a Tato, però el toc subtil no ha estat suficient per superar Rubén.

Al descans, Àlex Ortiz ha substituït Mairata al Nàstic. El partit ha seguit en la mateixa tònica que el primer temps, encara que, en aquesta ocasió, el que ha tingut les oportunitats ha estat el conjunt tarragoní a les botes de Powel: al 61 ha xutat lleugerament desviat, mentre que al 72 ha aprofitat un error del central Lombán després d'un servei des de l'esquerra d'Eloy.

El tècnic del Xerez, Juan Merino, ha intentat canviar el partit introduint Capi i Óscar Díaz per Barber i Tato, respectivament, però ha estat una altra vegada el Nàstic el que ha posat el perill, amb una rematada al costat del pal de Powel.

Al minut 82 l'àrbitre ha expulsat Rodri amb targeta vermella directa per una dura entrada. No obstant això, la superioritat numèrica del Xerez no s'ha traduït en gols ni en ocasions i el Nàstic ha aguantat l'empat a zero.

Fitxa tècnica

0 - Xerez: Toni Doblas, Campano, Mendoza, Lombán, Barber (Capi, m. 66), Tato (Óscar Díaz, m. 63), Cordero, José Vega, Israel, Robusté, José Mari (Íñigo Vélez, m. 71 ).

0 - Nàstic: Rubén Pérez, Rodri, Seoane, Powell, Peragón (Eloy Gila, m. 70), Mairata (Álex Ortiz, m. 46) Xisco Campos, Ruz, Viguera (Longás, m. 32), Arzu i Bueno.

Àrbitre: Lesma López (c.madrileño). Ha expulsat el visitant Rodri, als 82 minuts, per una dura entrada, i ha amonestat els locals Campano i Capi i els visitants Xisco Campos, Longás i Powell.

stats