Esports 15/04/2016

Galca: "És igual a qui t'enfrontis, cal tenir gana, ambició i orgull propi"

El tècnic blanc-i-blau s'ha mostrat notablement enfadat per l'actuació dels seus homes al Ciutat de València

Roger Requena
2 min
Galca, molt tens des de la banqueta del Ciutat de València

BarcelonaEn una de les rodes de premsa més tenses des que és entrenador de l'Espanyol, Constantin Galca s'ha mostrat profundament "enfadat i decepcionat" per l'actuació dels seus homes al Ciutat de València. "Quan entres en un camp, cal jugar, tenir gana, ambició, orgull propi, tant és el rival", s'ha queixat el romanès, molt crític amb l'actitud dels seus homes.

El tècnic ha justificat la derrota al feu del Llevant per un seguit de motius: "Ha estat per un cúmul de coses, falta de comunicació, errors en les marques... se'ns ha escapat el partit quan el teníem a la mà". Especialment descontent s'ha mostrat amb les facilitats que ha donat l'equip en els dos gols, que han arribat a través de jugades d'estratègia: "Els hem donat moltes facilitats, són gols de nens".

Sobre el partit de Caicedo, visiblement tocat per problemes físics que venia arrossegant en els últims dies, Galca ha demostrat que l'equatorià té un gran pes en el vestidor, ja que ha decidit jugar tot i no estar en un gran estat físic. "M'ha dit que estava millor, per això ha jugat. No me'n penedeixo d'haver-lo posat", ha defensat el romanès.

Caicedo, sincer

Per zona mixta també ha passat Felipe Caicedo, que ha reconegut els seus problemes físics. "No estic com m'agradaria estar, arrossego una lesió als isquiotibials i encara no estic al 100%, encara que he intentat jugar i ajudar l'equip". Preguntat sobre la decisió de Galca d'incloure'l a l'onze després de consultar-lo, l'equatorià li ha respost que "estava millor", i li ha mostrat la seva predisposició per poder jugar.

El seu partit, discret, però, han portat l'equatorià a valorar si ha fet bé. "Potser he de replantejar-me el fet de jugar, si enlloc de sumar resto", ha reconegut. "L'afició no mereix patir, però estem fent tot el possible per sumar", ha conclòs.

stats