PRIMERA DIVISIÓ
Esports Girona FC 21/08/2023

Els petrodòlars saudites tempten Stuani, que medita deixar el Girona

El davanter uruguaià ha rebut una oferta important que el fa dubtar de la seva continuïtat a Montilivi

2 min
Cristhian Stuani

GIRONATerratrèmol dels grossos a Montilivi. Després de viure una gran nit contra el Getafe, amb doblet golejador de Cristhian Stuani, els diners de l'Aràbia Saudita arriben per endur-se el davanter uruguaià. Tal com ha pogut saber l'ARA, Stuani compta amb una proposta econòmica molt destacada procedent del país saudita. No és l'única, perquè diversos clubs també s'han interessat pels seus serveis. Pel que fa a diners, això sí, sembla la més potent.

El mitjà uruguaià Sport 890, de fet, concreta més i informa que l'equip és l'Abha Club. Sport 890 ha pogut parlar amb Stuani, que té contracte amb el Girona fins al 2026. "El Girona és el club de la meva vida, però el meu futur immediat és incert, és una realitat", ha dit el davanter, que valora marxar de terres gironines.

El màxim golejador històric blanc-i-vermell, amb 119 gols comptant la Copa Catalunya, s'ha confessat: "Durant la meva trajectòria sempre he optat per ser feliç; és un valor importantíssim, tot el que el Girona em dona. M'omple d'orgull mirar cap enrere i comprovar el camí fet. Sempre he sigut de perfil baix. Que la gent estigui contenta a Girona és una cosa que m'alimenta molt". Stuani, que al llarg dels seus set anys a Montilivi ha rebut ofertes econòmicament superiors al seu salari, reconeix que en tot moment ha valorat "la felicitat als diners". "Poder sentir-me bé i estar vigent en una Lliga tan difícil és un orgull. Dono molta importància al fet de poder gaudir", diu.

L'abans i el després de Cristhian Stuani a Montilivi va tenir lloc amb el fet de retornar l'equip a la Primera Divisió, fa dues temporades, després de la inesperada patacada que va patir el club el 2018. Un a un, els grans artífexs del millor Girona de la història van anar marxant: Portu, Bounou, Pere Pons, Àlex Granell... Però el davanter uruguaià, que va patir una expulsió contra l'Elx en el primer intent d'ascens, decisiva per a la derrota i per al seu estat d'ànim, quan fins i tot el club ja tenia preparades les samarretes commemoratives, va mantenir-se fidel i creient que, més aviat o més tard, ho aconseguiria. Stuani va complir la seva paraula i es va buidar en cos i ànima per aconseguir el seu propòsit. Ara s'ha guanyat el dret a decidir què vol fer: si continuar la seva història d'amor a Montilivi o acceptar els diners de l'Aràbia Saudita.

stats