LIGA ADELANTE
Esports 17/04/2015

El Girona inicia contra el Leganés un tram clau per afermar-se en la zona d'ascens

Pablo Machín recupera a Lejeune, que estava sancionat, però perd a Ramalho

Efe
2 min
El Girona tomba el Racing (0-1)

GironaEl Girona rep demà a casa al Leganés després de dos partits contra rivals directes, com són el Valladolid i Las Palmas, i entrar així en un tram de temporada en el qual el calendari sembla propici perquè l'equip català pugui afermar-se en les places de promoció. Durant la complicada fase que va acabar la setmana passada, l'equip català va obtenir un bagatge d'una victòria contra el quadre castellà i una derrota a Canàries. Ara, la visita del Leganés aquest dissabte o el pròxim desplaçament a Huelva semblen partits idonis per certificar la plaça de promoció o, fins i tot, situar-se en algun dels dos d'ascens directe.

Per al partit, Pablo Machín recupera a Lejeune, que estava sancionat, però perd a Ramalho pel mateix motiu, mentre que Bordes, Íñiguez i David García segueixen fora i Sandaza no acaba de recuperar-se després de quedar-se fora els dos últims partits. Aquesta setmana, un dels jugadors més importants del Girona, Àlex Granell, ha comentat sobre el partit contra el Leganés la dificultat d'un partit que, a la primera volta, només van poder apuntar-se en el descompte.

No obstant això, Granell admet que el partit suposa "una oportunitat per sumar tres punts més i seguir enganxats a dalt", per la qual cosa la victòria cobra valor. Respecte a la recent derrota davant Las Palmas, el jugador assenyala que el Girona va cometre "l'error d'encaixar un gol molt ràpid", però assegura que han après i que estarà concentrats "des del primer minut".

De la seva banda, el Leganés es desplaça amb l'objectiu de segellar la salvació com més aviat millor i de pas no perdre l'estela dels equips que es troben a la zona de promoció, una cosa impensable a començament de campanya per a un club nouvingut a la categoria de plata.

Els precedents immediats per als blanc-i-blaus són bons ja que en les seves últimes cinc sortides l'equip ha collit tres victòries, un empat i només una derrota. A més encadenen quatre partits sense perdre i tenen la moral pels núvols després de vèncer a l'Albacete a Butarque.

Asier Garitano sol compta amb la baixa del lateral dret Marc Bertrán, els problemes físics del qual ja li van impedir estar el cap de setmana passat. Així les coses tot apunta a que Rubén Peña tornarà a ocupar el seu lloc a l'onze titular.

En la roda de premsa prèvia el tècnic va destacar les virtuts del seu rival: "És un equip molt fort que està fent una temporada increïble i que jugarà les seves bases per ascendir directe. Espero un partit dur, difícil, complicat, com seran tots d'aquí fins al final. Hem d'anar il·lusionats, creure que podem jugar un gran partit".

"Està segon en la classificació, vol dir que fins a la data està sent dels millors. A Butarque vam jugar un bon partit contra ells, vam tenir moltes ocasions i aquell partit no el vam merèixer perdre. La temporada que porten és excel·lent i moltes coses estan fent bé per estar on estan", ha comentat també.

Alineacions probables:

Girona: Becerra, Cifuentes, Mas, Richy, Lejeune, Afay, Pere Pons, Granell, Eloi, Felipe i Mata.

Leganés: Serantes; Bertrán, Mantovani, Postigo, César Soriano; Morán, Eraso, Diamanka; Álvaro García, Aguirre i Xuli.

Àrbitre: Rubén Eriz Mata (comitè gallec).

Estadi: Municipal de Montilivi (16.00 h)

stats