SEGONA DIVISIÓ
Esports 16/03/2013

El Girona vol aprofitar-se del mal moment del Recreativo per seguir somiant

La baixa de Miguel González 'Migue' obligarà el Girona a estrenar una nova parella de centrals al Nuevo Colombino

Efe
2 min

GironaEl Recreativo de Huelva rebrà el Girona amb la intenció de trencar la seva mala dinàmica de resultats, de tres derrotes consecutives -davant Lugo, Elx i Alcorcón-, amb la qual cosa ha igualat la seva pitjor ratxa de la temporada, davant un oponent amb aspiracions a lluitar per l'ascens.

La baixa de Miguel González 'Migue' obligarà el Girona a estrenar una nova parella de centrals al Nuevo Colombino, on intentarà puntuar per augmentar les seves opcions en la lluita per un lloc de promoció. El duo més habitual aquesta temporada a l'eix de la defensa gironina és el format per Chus Herrero i Migue. La baixa primer de Chus Herrero va provocar que Migue hagués de compartir posició amb Richy, Txiqui i Moisés Hurtado, però aquesta segona absència obligarà Joan Francesc Ferrer 'Rubi' a confiar en Richy i Moisés Hurtado. "És el que hem provat tota la setmana", reconeix Richy, que explica que l'ex de l'Espanyol s'ha aclimatat "bé a la posició des de la seva arribada".

El defensa admet que el Girona necessita tallar la ratxa de quatre derrotes consecutives fora de casa, totes elles per golejada, i que serà important treure "alguna cosa positiva de Huelva". "Si puntuem demà i guanyem el que ens queda a casa ens asseguraríem la promoció d'ascens, que és el que volem tots", ha subratllat Richy.

Rubi haurà de buscar també substitut al lesionat Felipe Sanchón, que la setmana passada va entrar a l'equip en detriment de Juanlu Henz, el qual ara torna a ser el candidat més clar a ocupar la banda dreta del centre del camp. El tècnic del Girona ha avisat de l'error que seria fiar-se del Recreativo, malgrat les seves tres últimes derrotes consecutives: "Sincerament, veient els partits, crec que es mereixien haver sumat alguns punts per mèrits i pel seu futbol".

El quadre gironí té un mal record de la visita al Nuevo Colombino, perquè la temporada passada hi va perdre per 3-0, en el que va ser l'últim partit de Raúl Agné a la banqueta catalana.

Sergi Barjuán, tècnic local, ha convocat dinou futbolistes, entre els quals haurà de descartar-ne un abans del partit. La principal novetat és la convocatòria Francis Ferrón, davanter del filial, que, amb quinze gols, és el màxim golejador del grup desè de Tercera Divisió. Tornen a la llista homes importants com el davanter Jesus "Chuli" Vázquez, màxim realitzador del degà després de complir sanció, a més del pivot Ángel Montoro. Tots dos apunten a l'onze, mentre que no així Zamora i Marco Navas, que també ha tornat diverses jornades després.

Ja ha rebut l'alta mèdica Morcillo, però no està en condicions de jugar i no ha estat convocat. D'altra banda són baixes, Manolo Martínez per decisió tècnica, Córcoles i Riolfo per sanció i l'argentí Alexander per lesió.

Alineacions probables:

Recreativo: Cabrero; Cifu, Pardo, Ruymán, Fernando Vega; Dimas, Montoro, Matamala; Jonathan Valle, Arana i Chuli.

Girona: Mallo, José, Richy, Moisés Hurtado, David García, Juanlu, Tébar, Luso, Jofre Mateu, Jandro i Acuña.

Àrbitre: Arias López (Comitè Càntabre).

Estadi: Nuevo Colombino

Hora: 18.00. EFE

stats