PRIMERA DIVISIÓ
Esports 09/04/2012

Guaita: "El partit de Madrid potser va ser el millor de la meva carrera"

Vicente Guaita, porter del València, ha comentat que és possible que el partit davant el Reial Madrid de diumenge passat, al Santiago Bernabéu, sigui el millor partit de la seva carrera esportiva

Efe
1 min

ValènciaGuaita ha comentat avui que "el partit d'ahir potser va ser el millor partit de la meva carrera, però espero que el millor encara estigui per arribar. Vaig aconseguir mantenir la porteria a zero, encara que m'hauria agradat arrodonir el partit amb una victòria, però cal valorar el punt en un camp difícil".

Del partit, Guaita ha destacat la tasca col·lectiva: "Jugar contra el Madrid sempre és complicat. En els darrers anys sempre passava alguna cosa, però aquest cop vam sortir contents. Ells parlaven de l'àrbitre, però nosaltres també vam fer un bon treball col·lectiu".

El porter valencià ha assegurat que encara no ha pogut veure les imatges del partit de diumenge, ja que va arribar a casa molt tard després de tornar de Madrid i avui ha arribat aviat a Paterna per entrenar. "Aquesta tarda, si puc, les veuré", ha afegit.

stats