BARÇA
Esports 18/10/2016

Guardiola, seleccionador d'Espanya?

El pare del tècnic del City no el veu entrenant la selecció espanyola ni tampoc veu probable un retorn del seu fill al Barça

Ara
1 min
Primera sotragada en el camí de Guardiola

BarcelonaEl partit d'aquest dimecres entre el Barça i el Manchester City ha tornat a posar el focus en la figura de Pep Guardiola. El tècnic de Santpedor retorna al Camp Nou, i els mitjans s'han centrat en el tècnic que va idear el millor Barça de la història. Per exemple, la Cadena SER, que, igual que altres mitjans de Madrid, va conversar amb el pare de l'entrenador 'citizen', Valentí Guardiola, que va tancar la porta a un retorn del seu fill al club blaugrana.

"Per què hi tornaria? De la banqueta del Barça ja han passat uns anys, i jo crec que dos cops no li sortiria bé, penso que a la banqueta es pot descomptar", ha dit Valentí Guardiola. A més, ha assegurat que no creu que el seu fill pugui acabar entrenant la selecció espanyola, ja que l'actual tècnic del City entrenaria abans Catalunya. Unes paraules de Valentí Guardiola després d'un moment de dubte, mesurant la resposta a les preguntes de Manu Carreño, presentador d''El Larguero'. "Diria que de la selecció de l'equip català podria ser-ne entrenador, però de l'espanyol no ho veig", ha explicat, per posteriorment matisar les seves paraules: "No és per res, no tinc tírria a ningú, tothom és lliure de pensar el que vulgui. No sé el que farà, no sóc ningú per dir el que ha de fer".

stats