ACORD PER LA CONSULTA
Esports 13/12/2013

Guardiola: “La meva admiració cap al president Mas i els partits polítics és immensa”

Pep Guardiola no ha dubtat a felicitar des de Munic la classe política catalana pel “coratge” d’haver plantejat ja data i pregunta per a la consulta sobre la independència de Catalunya

Isaac Lluch
1 min
Pep Guardiola

MunicESCOLTA AQUÍ LES PARAULES DE GUARDIOLA

Des de la sala de premsa del Bayern Munic, l'entrenador català ha destacat que la convocatòria és bona per a tothom, tant per als que es vulguin expressar a favor de la independència com per als que vulguin fer-ho en contra.

"No hi ha acte més democràtic. La gent que no estigui d'acord amb la independència del país té una oportunitat única i irrepetible de poder expressar-ho", ha respost a la pregunta de l'ARA. "Les lleis canvien lleis i són els pobles els que ho demanen. Tots els partits polítics, amb el president Mas, han demostrat un coratge... La meva admiració pel president Mas és immensa, juntament amb el president del partit d'Esquerra, més la CUP, més Joan Herrera", ha valorat.

"Tornarà a ser una jornada cívica com sempre ha demostrat Catalunya, i la gent es podrà expressar amb tota llibertat. Em sembla que no només és una jornada única per a la gent que hi està d'acord. És una gran oportunitat també per a la gent que no està d'acord amb el pensament que tot pugui continuar de la mateixa manera, o que la gent decideixi què volen canviar. Per tant, felicitats a tothom, el 9 de novembre serem allà", ha insistit, i també ha fet broma de com seguirà aquest procediment llarg des d'Alemanya. "Quedaria bé si digués que a través del diari ARA", ha somrigut. "Ho seguirem per internet, pels familiars i per la gent que conec", ha conclòs.

stats